Novi Sad
16.11.2010.
06:27 > 19:18
Novosađani kojima je potreban pregled u Poliklinici Kliničkog centra Vojvodine i u najboljim okolnostima jedva dolaze do lekarske pomoći u ovoj zdravstvenoj ustnovi.
  • 03.09.2012 13:07
    Stevan
    Sve ce to Vucic srediti,samo da pohapsi prvo one koje treba.
  • Весна

    15.08.2012 22:14
    Разочарана
    РЗЗО срам вас било!
  • Nezadovoljna

    23.01.2012 01:10
    Nezadovoljna
    Sramota koliko čekanja kod lekara ,protekcije i drskosti .U svemu smo najgori u svetu.
  • Ivana Marjanovic

    01.04.2011 07:02
    Zakazivanje kod endokrinologa + priča o uputima
    Zvala sam KCV početkom marta da zakažem pregled kod endokrinologa. Javili su mi se i prve, al je moja sreća kratko trajala. Rekli su mi da je april mesec potpuno popunjen, da raspored za maj dobijaju 18. aprila, pa da tad dođem rano izjutra, jer tog dana obično podele sve termine, i to ljudima koji su došli lično (dolaze pre 7h, pa ovi koji zovu ne stignu na red). Potom me je pitao sa kojom sam dijagnozom upućena - kaže ako je nešto ozbiljno, da uzme moj broj telefona, pa da me zovu ako se neko ne pojavi u svom terminu. Tu sam se opet slatko nasmejala. Nije ništa ozbiljno. Da je do mene i mog izabranog lekara opšte prakse - ja ne bih ni išla kod endokrinologa. Zašto treba da idem? Zbog AKNI! Postoje kontraceptivne pilule, Diane 35 koje se koriste kao terapija za akne. Pre par godina, odete kod dermatologa, on zaključi da ste sve već probali, uradi vam nalaz krvi i da uput za ginekologa sa preporukom da se uzimaju te tablete. Ako ginekolog zaključi da je sve ok, propiše vam te tablete i to je to. A sada... Dva meseca sam visila u Domu zdravlja jer nisu bili sigurni ko sme i da li sme da mi ih prepiše. Onda su saznali da jedino endokrinolog ima pravo da mi prepiše te lekove na recept, pa ću sad ja da zauzimam termin kod jedinog endokrinologa ljudima koji boluju od ozbiljnijih bolesti :/. Da imam novaca, kupovala bih ih u slobodnoj prodaji...

    A uputi su smejurija - prvo su mom dečku na Urgentnom tražili uput u 1 sat po ponoći kada je došao da mu se izvadi strano telo iz oka, koje mu je u isto upalo pola sata pre. A apsolutni hit mi je drugarica prijavila juče - vratili su je sa Batanije jer nije imala uput za porođaj :D.
  • WildOne

    20.11.2010 18:09
    @Bob Rock... stvari JESU crno bele. U vojnim bolnicama ovakvih problema nema. Možda se sestre ne smeškaju, možda nije uglancano, možda se i duže čeka ali lekari i hirurzi vas primaju i ne zamajavaju, nego rešavaju probleme! Bolesnici se operišu, dobijaju prave terapije i savete, a ne šalju na "privatne" klinike i lečenja u "slobodno" vreme...a kad si već tamo, proveri liste čekanja za operativne zahvate, naročito abdominalnih hirurga... znaš, smešak stvarno ljubaznih sestara ti sasvim sigurno neće otkloniti, na primer, preponsku herniju zbog koje ne možeš ni da hodaš kao svet, i kao što sav normalan svet zna, od toga se ne umire, jel da? Sem ako nisi loše sreće pa ti usled priklještenja dođe do opstipacije creva... što je jednako... kako se ono zvaše.... sepsa? A onda masovno sleganje ramenima i komentar... Pa što nije došao ranije? Dakle, znaš Bobe vrlo dobro o čemu se radi.
  • Gumiflex

    20.11.2010 08:13
    vrlo poučno
    Vidim da ima puno fanova Alan Ford stripa .

    Epizoda 'bolnica za siromahe' je preslikano stanje našeg zdravstva zar ne ?:-)))
  • Ana

    19.11.2010 18:16
    Beda
    Bagro, neću više da mi skidate svaki mesec sa plate za zdravstveno kada sa knjižicom mogu samo da se slikam.
  • Bob_Rock@

    19.11.2010 12:41
    Samouveren i kao doktor?


    Jesi li (i dalje) siguran da si bio "di treba" 5/10?
  • sneza

    19.11.2010 10:11
    @sandra
    Jesi sigurna da neko nije negde nekog nazvao i reko da te prime? Znajuci kako stvari idu, verovatno si izostavila taj deo price...
  • samael

    19.11.2010 10:08
    dve reči:
    banda užasa
  • Bob Rock

    17.11.2010 14:14
    Crno-Belo
    Stvarno ste ljuti :) Ovako, ja sam ogorčeniji od vas na KCV, upravu i sistem, na one koji leče pre svega svoje komplekse tim belim mantilom... i vrlo dobro znam kako stvari funkcionišu. Jeste trulo, loše...ima korupcije, lenčarenja, nepotizma, mediokriteta...kao, uostalom, i u drugim državnim firmama. Postavio sam komentar ovde zato sto znam puno dobrih lekara, savesnih i požrtvovanih koji, s obzirom na uslove, odlično rade svoj posao...i zahvaljujući kojima držimo glavu iznad vode. Sistem ove zemlje je zasnovan na ličnom entuzijazmu pojedinaca...a ima takvih u KCV. Ne gledajte stvari crno-belo... I još nešto, mene su devedesetih privodili zbog lepljenja plakata...i bio sam di treba 5 oktobra...al' ovi su gori.
  • Fale mi ostali

    17.11.2010 06:48
    Družina
    Pravi alan ford:
    Delić - Sir Oliver, ko ne veruje nek proveri u Informatici
    B. Novaković - Debeli šef
    D. Novaković - Alan Ford
    S. Bubnjević - Super hik, nagrada za onog ko ga vidi treznog


  • Sneza

    17.11.2010 06:05
    Dokle tako?
    Sta god mi treba moram da platim, jer ne mogu da zakazem kad sam stvarno bolesna nego kad njima odgovara.
    Dajte mi moje novce, NE UPLACUJTE MI zdravstveno, kad ionako nista ne vredi, pa cu da se lecim kada i kod koga hocu.
    Nisu u stanju doznake za bolovanje 5 dana da ispisu kad im doneses gotov nalaz od privatnika.
    5 dana za jedan papir!!!!
  • alo doktori

    17.11.2010 05:31
    pa koga ce leciti ako svi poumiru
    ili ste svi ulozili u biznis sa pogrebnom opremom pa hocete nabrzaka da uzmete pare, a mozda imate i procenat od grobnog mesta.
  • Bosanac

    16.11.2010 21:37
    Veoma je interesantno da lekari specijalisti po rečima lekara Boba Rocka pregledaju 30 pacijenata dnevno. Ok ovako od 36 (da 36 trideset i šest) neurologa zaposlenih u KCV kako je moguće da se toliko čeka na pregled? Kako je moguće kad sa hitnim uputom iz doma zdravlja dođem na kliniku prvo 2 sata čekamo u hodniku da se gospodin lejar pojavi a onda sa vrata ispituje zašto je ko došao i preliminarno vrši selekciju ko sme ko ne sme da uđe. Istina je sledeća da od tih svh lekara najveći deo zuji po kafama pregleda par pacijenata i zapali kući u podne da bi se odmorio za privatnu praksu posle podne. Ajde da vidim jednog lekara prve smene posle 13 na BILO KOJOJ KLINICI !!!!!!!!!!!!!! nema teorije, e sad bi voleo da novinari istraže kako su raspodeljeni 36 neurologa u KCV kad im ljudi sa moždanim udarom sede 2 sata u čekaonici pred vratima???
  • emanon

    16.11.2010 20:45
    @ Bob Rock
    Pa dobro onda, sta bi mi to po Bob Rocku trebali da zaokruzimo na listicima?
  • No1

    16.11.2010 20:43
    @Bob Rock
    Ma kome bre prodaješ tu priču??? Kakvi pacijenti kakve gluposti da toliko pregledavate ne bi nigde bilo čekanja. Satima se sedi svuda jel su gospoda otišla do fakulteta do druge klinike na kafi na sestri na gluposti!!!! Kome bre prodaješ fore o zaokruživanju i Vojvodini vi lekari ste bre Bela mafija sve vas treba preventivno pohapsiti pa puštati jednog po jednog zbog dobrog vladanja. U radno vreme prosite pare od sponzora za seminare. Farmaceutske kuće se ne vade kako iz uprave tako od načelnika klinika. BANDO gori ste od najgorih mafijaša na čelu sa onim Kaćkim švalerskim đubretom.
  • aleksa

    16.11.2010 20:25
    sigurica
    Nije ro nista evo novinarki broj magnetne rezonance za zakazivanje pa ako ih dobje u roku od nedelju dana ja castim veceru...4805603
  • 16.11.2010 19:25
    Ima li nade za nas?
    Dno dna.
  • Bob Rock

    16.11.2010 17:47
    Insajder
    Zaposlen sam u KCV kao lekar i slazem se da ima raznih lekara i med. sestara...kao uostalom i pekara, advokata itd. Lekar specijalista na poliklinici (poluklinici sto bi rekli izbosne) dnevno pregledaju oko 30ak pacijenata, sto je u proseku oko 15min po pacijentu...vise od toga nije moguce ni fizicki ni psihicki. Pored toga dezuraju, imaju studente, obavezna predavanja...Zasto odeljenski lekar u KC Srbije vodi 4-5 pacijenata na odeljenju, a u KC Vojvodine 15-20?! Zato sto imaju vise zaposleniih lekara...zato sto su blize vatri pa se bolje i ogreju...Ide to na dusu i ministra vecitog...ali i ovih kojima su puna usta Vojvodine...Verujte mi, nije problem u lekarima...Mislite o tome kada sledeci put budete isli da zaokruzite broj na listicu.
  • žutilo na delu

    16.11.2010 17:04
    Pokrajnsku bolnicu demokrate vode godinama bez smene vlasti. Sad nek vam bude jasno kako i gde nas vode demokratski stričnjaci kad imaju kontinuitet. Javašluk na delu, sekretarice se smenjuju kao na traci svaki put sve gluplja i gluplja. Lekari neradnici šalju sve na privatne klinike gde rade za keš. Sestre lenštine tehničari još gori. Administracija kojoj bi kafka pozavideo. Jedina svetla tačka su one nesretne spremačice koje crkavaju i na nos padaju za 14 hiljada. Bolnisa je zrela da im se baci nuklearna bomba pa krene ponovo. To je leglo korupcije, nerada, pljačke, nepotizma, zapošljavanja preko kreveta i stranke i ko zna šta još. Sve u svemu nedo bog bilo kome da se razboli.
  • novosadjanka

    16.11.2010 17:02
    KCV
    Stvarno nam je zdravstvo u bunaru. Neko ko je stvarno jako bolestan,a nema finansijskih mogucnosti da plati privatnika moze da umre dok ne dodje na rad. Mojoj majci su letos sumnjali na neke dijagnoze i trazili su magnetnu rezonancu. Sa svim snagama smo u junu uspeli da zakazemo za novembar. Ona je ipak otisla privatno, posto da je nesto ozbiljno ne moze toliko da ceka. Mi smo bili te srece sto smo imali finansijske mogucnosti. Zene kod ginekologa zakazuju najranije za mesec ili dve. I postavlja se samo jedno pitanje,....Zbog cega nam svaki mesec skidaju sa plata ili penzija, kada i ovako i onako nemamo punu zdravstvanu zastitu i skoro sve analize moramo privatno da odradjujemo? Ne znam da li drzava moze jos vise da propadne.
  • bns

    16.11.2010 16:00
    za WildOne
    Nije zdravstveni fond uopšte siromašan. Oni uzimaju pare od svih koji su osigurani i još zahvataju 10% od budžeta Srbije. Dakle, poljoprivreda, koja u ovoj državi jedina radi, proizvodi i izvozi ne može iz budžeta da dobije ni 3%, a ovi lezilebovići u zdravstvu imaju 10%, pa još plus "budžet" koji dobiju kroz razna plaćanja, participacije i mito. Pa vidite koliko oni nemaju para.
  • Crnkovic

    16.11.2010 15:25
    Crnjak
    Ajde, sta frkisete, kad neko odluci da umre, neka javi bar godinu unapred, stigne jendom na pregled!
  • 16.11.2010 13:56
    svugde isto
    Nije samo u Poliklinici ovakvo stanje, tako je kod svih specijalista.
    Licno iskustvo,posle zatvorenog preloma ruke ostala sam bez osecaja u saci ruke, koja je bila slomljena,neurolog i KCV pregledao me,napisao dijagnozu ..i tako dobijem uput za neurologa u Domu zdravlja na Limanu, kako bih mogla ici na vezbe...pitam putem telefona za zakazivanje pregleda, dobijem odgovor da dodjem tog i tog dana oko 8 sati ujutro,u ambulantu dodjem oko7:30 min zelim da zakazem pregled, kad ono nista, nema vise slobodnih termina!na pitanje kako je u roku od 30 min. sve popunjeno, dobijem odgovor,"..a sto niste dosli ranije..." opet ja sve kazem kako mi je reeno tek od 8h, opet odgovor med.sestre, nemogice, mi tako sto ne govorimo
    pa sada ko tu koga z.....va, mi pacijenti!?
    Inace zakazivanje je samo JEDNOM U TOKU MESEC DANA, pa sad sami procenite njihovo pozrtvovanje i rad o kojem toliko puta slusamo.Mozda ima takvih lekara koji su svarno pozrtvovani, a mozda nas ministar zdravlja nije dobar organizator i rukovodilac te nam je sve tako kilavo
  • 16.11.2010 13:44
    @pacijent Endokrinolog
    Ne prihvatam da bolesnici vise vole licno da dodju u bolnicu i zakazu preglede,a sta reci za bolesnike koji zive van Novog Sada, zar i oni iz cistog cefa ustaju rano,voze se javnim prevozom i to skupim, a vise bolesniji angazuju, rodbinu,komsije, da ih dovezu u Novi Sad u Polikliniku kako bi zakazali prgled..svi oni MORAJU licno doci jer telefon za zakazivanje ili je ZAUZET ili SLOBODAN, ko ima srece taj ubode iz prvog ili drugog poziva da bi zakazo pregled.
  • pips

    16.11.2010 13:12
    rat
    Sve je to deo rata iznurivanjem koji je uveliko u toku i čiji je cilj da se neprijatelj (tj. pacijenti) iznuri i ode kod privatnih lekara, gde će ponovo platiti ono je već platio kroz obavezno osiguranje. Dajte mi moje pare pa ću ja da biram kome ću ih dati! Ovako, plaćamo a ništa ne dobijamo.

    Kod državnog ginekologa morate 6 (šest) puta da odete da biste uradili običan bris pošto sami morate u Higijenski da biste doneli i odneli pločice i bris (!). Kod privatnika 1-2 puta, zavisi od ordinacije.
  • WildOne

    16.11.2010 12:41
    Pokušajte da zakažete i operaciju! Uglavnom, čekanje se oduži i na dve do tri godine, za to vreme problem od hroničnog postane akutan, a u stvari, sve je to samo prikriveno ceđenje i onako siromašnog zdravstvenog fonda koji mora da refundira sredstva za operacije izvedene na privatnim klinikama, a na kojima ti isti lekari ordiniraju. Zanimljivo bi bilo proveriti listu čekanja za operativne zahvate u Kliničkom centru Vojvodine na odeljenju abdominalne hirurgije.
  • D.

    16.11.2010 11:34
    KC Vojvodine, Onkologija u Kamenici...
    Klinički centar Vojvodine i Institut u Sremskoj Kamenici (bar onaj onkološki deo) - zakazivanje, liste čekanja i sl. -- sve to predstavlja blagi užas. Ovde građanin mora da se boji bolesti ne samo zbog bolesti i onoga što ona sobom nosi nego i zbog neefikasnog zdravstvenog sistema. Jezivo!
  • emanon

    16.11.2010 11:30
    Pre uvodjenja obaveznog zakazivanja bilo je mnogo bolje. Ustanes u cik zore, odes i sednes u cekaonicu. Izmaltretiras se jedno 3 sata cekajuci, pa neko upadne preko veze pre tebe, pa pus pauza, pa kafe pauza, . . . Sve u svemu do kraja dana si sigurno dosao na red i obavio to sto ti treba iako si se posteno izmaltretirao. Sada sa ovim zakazivanjem tebi lekar treba danas ili sutra, najkasnije prekosutra a vreme dobijes tek za dve nedelje ili tek za mesec dana do mesec i po, zavisi sta ti je trebalo. Ipak je onaj sistem sa maltretiranjem od nekoliko sati dnevno i upadanja raznih likova preko veze bio daleko bolji i humaniji od ove lakrdije od zakazivanja. Kao tako mora ako hocemo u Evropu.
  • caca

    16.11.2010 10:24
    cacan @gmail
    Istinito i zalosno!!!!!!Nesto kod nas ipak ne funkcionise!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! proverite ako ne verujete, pre i uspesnije ce te obaviti pregled i zakazati u KLINICKOM CENTRU SRBIJE iz Novog Sada nego u Klinickom centru VOJVODINE.
    KO KAKO I KO TAMO ORGANIZUJE POSAO I KO NAS LECI ODNOSNO NE LECI GRADJANI NE ZNAJU.
    Dobro bi bilo da jasno i glasno napisu na novom sajtu -GRADJANI NE DOLAZITE KOD NAS O TROSKU FONDA ZA YDRAVSTVO VEC SAMO AKO ZELITE DA PLATITE!!!!!!!!!!!
  • Mirna

    16.11.2010 09:39
    Bez sminke
    Nije to sam kod endokrinologa, to je na svim odeljenjima tamo. Taj klinicki centar je samo jedna velika politicka farsa, kao i Kamenica uostalom, i sve nase bolnice, ako nemate vezu, mozete umreti ili umirati do mile volje.... Te parade oko tog klinickog centra kao i sve te kampanje za zdravlje ljudi su jedno otuzno sminkanje mrtvaca!
  • Pacjent

    16.11.2010 09:20
    Endokrinolog
    Ja bi trebala 2puta godisnje da idem kod endokrinologa ali mi to ne uspeva bas zbog zakazivanja.
    Ja mislim da je problem i kod pacjenata,rede se koristi licno zakazivanje od telefonskog.Nasem coveku ne mozes da dokazes da od kuce to moze da uradi telefonom,mi volimo redove pa vec u 5sati dolaze ispred poliklinike i cekaju.Kada su na broju za zakazivanje nakon jednog sata podigli slusalicu ,termini su bili popunjeni ,prednos imaju oni ispred saltera.
    Zbo prevelike guzve ,slusalica stoji pored telefonskog aparata.
    Jos i danas na salterima kod lekara opste prakse cujem,"morate zakazati preko coll centra,ne moze licno"
    Malo edukacije za nas narod nije na odmet!!
  • Dr Petrović

    16.11.2010 09:16
    Političari bez ideja i jaja
    Rešenje bi bilo da se konstituiše gradska bolnica. Da se malo naših novaca korisno upotrebi, ne za nove godinice, stubiće kamerice, kuglice, eko-parkiće, lediodice-rasvetice i ostale bućkuriše, već da se renovira i preuredi kasarna "Maršal Tito" gde je inače bila škola rezervnih oficira saniteta, jer tamo ima i unutar objekta veliki parking i dovoljno mesta, zgrada je odlična i sa malo para može da bude super! Ima i u Petrovaradinu upotrebljiva Vojna bolnica i ona se može upotrebiti. Pre podne javne bolnice, popodne da se izdaje privatnicima i da vidiš, svima dobro. Odmah će i zdravstveni turizam da cveta.
  • bns

    16.11.2010 09:13
    Evo kako to izgleda
    http://www.youtube.com/watch?v=ha4F_y7vrP4
  • pffff

    16.11.2010 08:53
    indijanci
    kako se ovi indijanci uvek nadju pozvani da laju na vladajucu ekipu? pa dobro bre, ako vam je toliko lose, vi idite tamo gde je bolje. svi imate decu, rodjake, kuce i stanove po bivsim republikama, u nemackoj, americi....idite brate mili da i nama i vama bude bolje. mi cemo pre stici i kod lekara i vratice nam se nas nekada cisti i lepi novi sad a i vama ce biti lepse da ne morate da se nervirate kako je ovde tako lose.
    ja radim u zdravstvu i, ako bas hocete da znate, vecina zdravstvenih radnika nije za vladajucu garnituru, pa, lajte onda tamo gde treba...na zvezde...ili gde vec hocete...
  • Maki

    16.11.2010 08:52
    Svaka čast! Pratite ovu temu , molim vas, i ne odustajte! Mediji, srećom, još imaju malo uticaja da nešto promene u ovoj nesrećnoj zemlji!
  • cubaka

    16.11.2010 08:06
    dugokos?
    ovo mi se jako svidja, "lekar dugokos"?
    da li to govori nesto o njegovoj strucnosti i kvalitetu njegovog rada? sta li bi na to rekao recimo leonardo da vinci?
  • iskustva

    16.11.2010 07:52
    ocigledno je da je od odeljenja do odeljenja razlicita situacija
    jer nekih specilaista manjka a drugih ne toliko
    i jutro tj prepodne u urgentnom je redovno radno vreme a na nekim drugim odeljenjima to je dopunski rad pa kako ko naleti
    ovamo hoce da budu vajni lekari a nece popodne i uvece da rade
    e lepo to ide na adresu ministarcica
    a ovaj sto se slika i stavlja ime na table tako ce i proci
  • sanja

    16.11.2010 07:42
    Nastavite tako
    Hvala vam sto ste otvorili tu temu.Nemojte odustajati.
  • ZV

    16.11.2010 07:39
    !!!
    Ljudi,Bojan je rekao da brinete za svoje zdravlje,to mu je vrlo vazno,A zakazivanje se,zapravo,vrsi kod njega - nazovete ga i zakazete,pa vas on sprovede kod kog specijaliste hocete! :))))))
  • 16.11.2010 07:33
    ja anonimus i lecenje u EU
    Zasto se svi vladajuci politicari svim snagama bore ZA NE ULAZAK u EU,da ne postanemo deo te zajednice, jednostavno, ne bi mogli lagati i krasti vecinski deo stanovnistva ove drzave
  • sandra

    16.11.2010 07:32
    jos jedna istina
    Pre neko jutro sam se nasla u istom Urgentnom Centru. Iskocilo mi je rame, pa je trebalo da mi se vrati. Na recepciji su bili ljubazni. Nije bilo mnogo pacijenata, lekar me je odmah primio. Uradili su rendgenski snimak, vratili mi rame, jos jedan snimak da provere da li je sve u redu i na kraju zavoji. Sve je uradjeno brzo i efikasno, bez ikakvih problema i zadrzavanja. Bila sam ponovo kod kuce za nesto malo vise od sat vremena. Ne sumnjam da neki ljudi imaju losa iskustva, ali nije uvek sve tako crno i negativno.Ima ljudi koji profesionalno rade svoj posao.
  • Skali

    16.11.2010 07:31
    Slažem se da je stanje u zdravstvu katastrofalno ali se ne slažem da krivicu koju treba svaliti na ministra zdravlja (Večitog Tomicu) svaljujete na Bojana Pajtića. Nije na odmet malo se edukovati ko šta radi u ovoj zemlji.
  • 16.11.2010 07:11
    Ja sam jedna od niz gradjana koja 2-dva puta godisnje-po zahtevu specijaliste moram ici kod endokrinologa.Za prvo zakazivanje imala sam srece, te sam posle 15 dana dosla kod specijaliste i potom obavila sve laboratoriske preglede...drugo zakazivanje nisam uspela obaviti, no imam srece te kada odem kod svog deteta vani EU, sve to lepo obavim i dobijem adekvatne lekove.Inace tamo u EU placam, iznos u evrima,laboratorie je manji nego kod nas,jer sam prije 2 god. kao osiguranik PIO platila oko 4600 din participaciju/kontrole kalciuma koji odlazi i talozi se na mesto gde ne treba
    Tamo u EU,prvo u roku od 2 dana po dobijanju uputa od lekara op.prakse odem u laboratoriju i bez SOCIJALNOG OSIGURANJA platim 40 evro i 20 centi.Nihovi socijalni osiguranici NE PLACAJU nikakve participacije.Neki od lekova se kupuju,za neke se placa simbolicna cena participacije, a neki lekovi su bez bilo kog vida placanja
  • Irenka

    16.11.2010 07:09
    Placamo rasulo u zdravstvu
    Ma i kod doktora opste prakse kad odem jednom godisnje zakaze mi za deset dana !?!@#!
    Ne dao vam Bog da se razbolite.
  • 13

    16.11.2010 06:53
    ISTINA
    Pre neko vece sam bila prinudjena da sa suprugom posto je tezi bolesnik,odem u urgentnu.Opsti haos,neorganizovanost,jednom recju strasno.Nabitnija stvar je da sa bolesnikom nemoze da bude pratnja.Na prijavnici radnice drske i bezobrazne.Nekoliko ficfirica od lekara histerisu boze moj ima bolesnih.Vrhunac svega lekar dugokos,kao vila ravijojla,ni ne pregleda bolesnika, idi kuci pa ako ti bude jos gore onda dodji.A ti Pajticu mozes bajke deci svojoj da pricas mozda ti i poveruju.SRAM VAS BILO>

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna